Домашно набљудување на избори 2002

Домашно набљудување на избори 2002

Кампања “Дoмашно набљудување на Парламентарните Избори 2002„

Одржување на фер и демократски избори, а со тоа и избор на пратениците по волја на граѓаните, беше основната причина поради која МОСТ ја разви својата кампања “Домашно набљудување на Парламентарните избори 2002“.

Целта на оваа камапања беше граѓаните активно да се вклучат во изборниот процес, не само како пасивни гласачи туку и како набљудувачи на истиот.

Кампањата “Дoмашно набљудување на Парламентарните Избори 2002„ се спроведе во три сегменти.

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Dark_Blue Cyan Purple Green Tomato Yellow

Body

Background Color
Text Color

Spotlight10

Background Color

Footer

Note: Layout Contact-Us is applied only for menu Contact Us and menu About Us.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction