Адресар на НВОи

Адресар на НВОи

ЈАВЕН ПОВИК

За здруженија на граѓани

ГА МОСТ во рамките на програмата Отворени институции ќе изработи Адресар на Здруженија на граѓани, кои се заинтересирани за соработка со Собранието на Р Македонија и другите државни институции.

Здруженијата на граѓани заинтересирани нивните податоци да бидат отпечатени во адресарот, се повикани да пополнат прашалник за профилот и мисијата на здружението.

Краен рок за пријавување е 20.07.2004 год. (вторник), а заинтересираните здруженија прашалникот можат да го најдат на www.most.org.mk или да побараат да им биде испратен на факс.

МОСТ го задржува правото, врз основа на однапред утврдените критериуми, да изврши селекција на пријавените здруженија на граѓани.

Дополнителни информации  на тел: 02/ 32 38 426, или на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Заради годишните одмори рокот за пријавување се продолжува до 31.08.2004

 прашалник за превземање>>>

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Dark_Blue Cyan Purple Green Tomato Yellow

Body

Background Color
Text Color

Spotlight10

Background Color

Footer

Note: Layout Contact-Us is applied only for menu Contact Us and menu About Us.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction