Raport nga Indeksi i përgjegjësisë, transparencës dhe produktivitet të Kuvendit të RM-së

Ky raport është pregatitur në kuadër të projektit „Qytetarë të përfshirë për një Kuvend të hapur dhe transparent“ dhe përmban të dhëna për punën e përbërjes së mëparshme parlamentare, në periudhën nga 1 korrik 2016 deri në shpërbërjen e Kuvendit më 17 tetor 2016. 

Raport nga Indeksi i përgjegjësisë, transparencës dhe produktivitet të Kuvendit të RM-së

Read 4297 times Last modified on Merkure, 07 Qershor 2017 11:13
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Dark_Blue Cyan Purple Green Tomato Yellow

Body

Background Color
Text Color

Spotlight10

Background Color

Footer

Note: Layout Contact-Us is applied only for menu Contact Us and menu About Us.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction