Годишен извештај за работата на МОСТ во 2016

На годишното собрание на Граѓанската асоцијација МОСТ беа усвоени наративниот и финансискиот извештај за работата на МОСТ во 2016 година. Во рамките на седницата, членовите на Собранието исто така беа информирани и за планираните проекти и активности во 2017 година

Годишен извештај 2016 година

Read 436 times
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Dark_Blue Cyan Purple Green Tomato Yellow

Body

Background Color
Text Color

Spotlight10

Background Color

Footer

Note: Layout Contact-Us is applied only for menu Contact Us and menu About Us.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction