По повод Глобалниот ден на изборите, кој се оддржува секој прв четврток во февруари, Државната изборна комисија оствари работна средба со претставници од Граѓанската асоцијација МОСТ. Средбата ...
Organizata qytetare MOST, në kuadër të projektit “Media platformë për përfaqësim”, publikon thirrje për 1
Asociacioni qytetar MOST, përmes koordinatorit rajonal e ndoqi situatën në komunën e Tearcës, që nga 1
Asociacioni qytetar MOST i filloi aktivitetet e tij për vëzhgim të procesit zgjedhor nga dita e shpalljes së 1
Asociacioni qytetar MOST e përcjelli votimin e sotshëm me më shumë se 3.000 vëzhgues. Në vendvotime ishin 1
Sipas informatave të vërtetuara, të lajmëruara nga vëzhguesit dhe zyret rajonale të MOST-it, deri më tani 1
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Dark_Blue Cyan Purple Green Tomato Yellow

Body

Background Color
Text Color

Spotlight10

Background Color

Footer

Note: Layout Contact-Us is applied only for menu Contact Us and menu About Us.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction