И ова лето преку проектот „Патуваме во Европа“, во организација на Граѓанската асоцијација МОСТ, 12 студенти од Македонија добија уникатна можност еден месец да ја истражуваат Европа и да ја ...
Овој извештај е подготвен во рамките на проектот „Вклучени граѓани за отворено и транспарентно Собрание“ и 1
Во организација на Граѓанска асоцијација МОСТ денес се одржа конференција на тема „Вклучени граѓани за 1
Граѓанската асоцијација МОСТ, во партнерство со Институтот за мас медиуми, едукација и комуникации и во 1
На годишното собрание на Граѓанската асоцијација МОСТ беа усвоени наративниот и финансискиот извештај за 1
МОСТ го поздравува изборот на новиот претседател на Собранието на РМ во текот на вчерашното 20-то продолжение 1
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Dark_Blue Cyan Purple Green Tomato Yellow

Body

Background Color
Text Color

Spotlight10

Background Color

Footer

Note: Layout Contact-Us is applied only for menu Contact Us and menu About Us.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction